ATİNA BÜYÜKELÇİSİ ÖZÜGERGİN İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE VE GÜMÜLCİNE MÜFTÜSÜ İBRAHİM ŞERİF’LE GÖRÜŞTÜ

12-02-2021

T.C. Atina Büyükelçisi Özügergin, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’le zoom üzerinden görüştü. Büyükelçi Özügergin, internet üzerinden yapılan görüşmede, üç ayların başlaması nedeniyle Müftülere iyi dileklerini iletti. Müftülerle yapılan görüşmede Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu da hazır bulundu. Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğine ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Üç Ayların başlaması münasebetiyle Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile görüşerek, iyi niyet dileklerimizi ilettik. Batı Trakya Türk Azınlığı’nın çözüm bekleyen sorunlarına dair görüş alışverişinde bulunduk, soydaşlarımız hakkında bilgi aldık.”