FAZİLETLİ İSKEÇE MÜFTÜMÜZ AHMET METE İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN ÇATISI ALTINDA GÖREV ALAN BAYAN HOCALARIN ÇEVRİM İÇİ DERSİNE KONUK OLDU

29-04-2021

Müftümüz Ahmet Mete, İskeçe Müftülüğü’nde görev alan bayan vaize ve din eğitimcilerinin kendi aralarında haftada bir olmak üzere gerçekleştirdikleri çevrim içi sohbet halkasına yapılan talep üzerine katıldı.

Faziletli Müftümüz, Ramazanla ilgili konulara değinirken; oruç ve zekâtla ilgili soruları cevapladı.

Müftü Yardımcımız Fatma İmam’ın başkanlığında her yıl İskeçe Mescid-i Atik’te gerçekleştirilen Fıkıh, Tefsir ve Hadis dersleri; Covid-19 küresel salgını münasebetiyle geçen yıl sekteye uğratılırken bu yıl çevrim içi olarak devam edilmesine karar verildi.

Her yıl Fıkıh, Tefsir ve Hadis dersleri için Müftü Yardımcımız Fatma İmam üç ilâhiyatçı belirlemektedir. Bu yıl Müftülüğümüzün bayan hocalarına meslek içi eğitiminde Hadis dersleri vaize-din eğitimcisi Betül Abdullahoğlu, Fıkıh dersleri vaize-din eğitimcisi Fatma Mete ve Tefsir dersleri vaize-din eğitimcisi Hülya Giritli tarafından verilmektedir.