FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE ÇAMLIK TV’YE KONUK OLDU

06-05-2021

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE ÇAMLIK TV’YE KONUK OLDU

Faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete, Çamlık Tv’ye konuk oldu. Hatırlanacağı üzere, Müftümüz geçtiğimiz yıl daTarık Yılmaz ile Yozgat Gündemi adlı programa katılmıştı.

Müftümüz Ahmet Mete, bugün Anavatanımızın Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve beraberindeki heyeti ilk etapta makamında ağırlayıp sonrasında sayın Bakan Yardımcısı Kıran ve Atina Büyükelçisi sayın Özügergin’e Azınlık esnafı ve soydaşlarımızla yapılan görüşmelerde eşlik etti.

Yoğun bir günün sonunda faziletli Müftümüz Ahmet Mete, Tarık Yılmaz ile Yozgat Gündemi’ne konuk oldu. Müftümüz pandemi sürecinde İskeçe ve genellikle pandeminin Batı Trakya üzerindeki etkilerinden bahsetti. Bilhassa, İskeçe köylerinde Ramazan’ın canlılığının azami derecede azaldığını, Ramazan’ın küresel salgın çerçevesinde nasıl yaşandığını ve Anavatana karşı duyulan hasret ve özlemi ifade etti.

Müftülük makamında on üç yılını tamamlayan ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı duyduğu muhabbetle tanınan Müftümüz, son olarak Cumhurbaşkanıyla aralarında geçen tecrübelerini Yozgat Gündemi’nde dinleyicileriyle paylaştı.

Son olarak, Müftümüz, Kadir Gecesi ve Bayramımızı kutlayarak sözlerini sonlandırdı.