25 Zi'l-Hicce ayirac 04 Ağustos ayirac İskeçe/İkindi ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1442 Çarşamba 04:29 06:12 13:32 17:25 20:41 22:17

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU GÜMÜLCİNE’DE FAZİLETLİ MÜFTÜLERİMİZLE GÖRÜŞTÜ

30-05-2021

T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Batı Trakya’ya gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Gümülcine Konsolosluğuna giderek orada  Müftümüz Ahmet Mete ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’le görüştü. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Çok olumlu geçen görüşmenin ardından Bakan Çavuşoğlu, Müftülerimizin Batı Trakya’daki Türk Azınlığının birlik ve beraberliğini korumasında ve güçlendirmesinde yaptıkları çalışmalarla büyük katkı sağladıklarını belirtti.