İSKEÇE ÇINAR CAMİİ’NDE HATİM MERASİMİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

24-10-2021

İSKEÇE ÇINAR CAMİİ’NDE HATİM MERASİMİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyet gösteren Çınar Camii Kur’ân Kursu’nun hatim töreni, 24 Ekim Pazar günü gerçekleşti.

İskeçe Çınar Camii’ndeki hatim merasimi öğle namazından sonra Covid-19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleşti.

İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Çınar Camii öğrencilerinin hatim dualarını yaptıktan sonra; öğrencileri yetiştiren hocaları ve ailelerini tebrik etti.

Çınar Camii hatim merasimine başta Müftü Yardımcımız olmak üzere, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, İskeçe Belediye Başkan Yardımcıları Sua Bekiroğlu ve Levent Karaosman, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara ve öğrencilerin yakınları iştirak etti.

Çınar Camii hatim töreninde öğrencilerin Kur’ân tilâveti, şiir ve ilâhiler büyük beğeni kazandı. Hatim töreninin ardından pilav ikramı yapıldı.

İskeçe Müftülüğü olarak, Çınar Camii’nde hatim yapan on dört öğrencimizi ve onları titizlikle yetiştiren hocalarını tebrik eder başarılarının devamını temenni ederiz.