BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİ BAŞLIYOR

21-02-2022

BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİ BAŞLIYOR

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu  ile gerçekleşecek olan Balkan Kolunda Kadın Olmak projesinin ilk konukları DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve İskeçe Müftülüğü Vaizelerinden Emine H.Palazlı olacaktır.

BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK projesi, 23 Şubat Çarşamba günü saat 19:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde başlayacaktır.

DEB Başkanı Çiğdem Asafoğlu’nun “Geçmişten günümüze Batı Trakya kadınının aile ve toplumdaki yeri” ile Emine H.Palazlı hocanın ‘‘Kadın olgusunun kültürel gelişimi ve İslâm’da kadının yeri ve önemi’’  konularını ele alacakları Balkan Kolunda Kadın Olmak projesi aynı konu ve konuklarla 26 Şubat Cumartesi günü Gökçepınar ve Ketenlik köyündeki bayanlarla buluşacak.