BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİ DEVAM EDİYOR

28-02-2022

BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİ DEVAM EDİYOR

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü ‘‘Balkan Kolunda Kadın Olmak’’ projesinin ikinci hafta konukları İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam ve Uzm.Psikolog Seval Osmanoğlu olacaklardır.

‘‘Hadis Literatüründe Kadın Olgusu’’ konulu konuşmasıyla Müftü Yardımcımız sn. Fatma İmam ve ‘‘Sağlam bir psikoloji için;Anne-çocuk, Anne-Ergen ilişkileri nasıl olmalıdır? Hangi durumlarda psikoloğa gitmeliyiz?’’ konulu konuşmasıyla sn. Seval Osmanoğlu, Şahin, Gökçepınar ve Ketenlik bayanlarıyla bir araya geleceklerdir.

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen projenin ikinci hafta toplantısı 2 mart Çarşamba günü saat 19:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin çatısı altında yapılacaktır. Projenin 2. hafta sunumları 5 Mart Cumartesi günü Gökçepınar ve Ketenlik köylerinde gerçekleşecektir.

‘‘Balkanda Kadın Olmak’’ adlı projenin toplantılarına tüm bayanlar davetlidir.