BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN ÜÇÜNCÜ HAFTASI TAMAMLANDI

12-03-2022

BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN ÜÇÜNCÜ HAFTASI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu ile gerçekleşen projenin üçüncü hafta toplantısı 9 mart Çarşamba günü saat 19:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin çatısı altında yapıldı. Projenin 3.hafta sunumları 12 Mart Cumartesi günü Gökçepınar ve Ketenlik köylerinde gerçekleşti.

İskeçe Müftülüğü vaizesi Hülya Giritli ‘‘İslâmî eğitim metodları ve İslâm’da çocuk nasıl eğitilir’’  konulu bir sunum gerçekleştirirken; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı sn. Münevver Ago ise  ‘‘Anne çocuk sağlığı, çocuk ve acil durumlar’’ konusunu işledi.

Proje kapsamında konuların hem psikolojik ve sosyal yönden işlenmesi hem de dini açıdan ele alınması bayanların oldukça ilgisini çekmektedir.

Balkanda Kadın Olmak Proje’sinin kapsamında yapılan bilgilendirme toplantıları bayanlar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.