BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN YEDİNCİ HAFTASI TAMAMLANDI

20-05-2022

BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN YEDİNCİ HAFTASI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu ile gerçekleşen projenin yedinci hafta toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü saat 18:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin çatısı altında yapıldı. Projenin yedinci hafta sunumları 19 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’da  Gökçepınar köyünde, saat 18:45’te ise Ketenlik Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

İskeçe Müftülüğü Vaizesi Yıldız Uzun ‘‘İslâm Dininde Kürtajın Yeri ve Kürtaj hangi durumlarda caizdir?’’ konulu bir sunum gerçekleştirirken; Uzman Jinekolog Selma Giroğlu ise yaptığı konuşmalarında; ‘‘Jinekolojik Kanserler ve Erken Teşhisin Önemi’’ konusunu tüm detaylarıyla ele aldı.

Balkanda Kadın Olmak Proje’sinin kapsamında yapılan bilgilendirme toplantıları bayanlar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.