İSKEÇE GENÇ KORAY’A AĞLADI

02-06-2022

İSKEÇE GENÇ KORAY’A AĞLADI

İskeçe’de veteriner hekim olarak çalışan ve emekli diş hekimi Kadri İbişoğlu’nun 33 yaşındaki tek oğlu olan Koray İbişoğlu, tedavi gördüğü hastanede 31 Mayıs Salı günü vefat etti.

Genç yaşta bütün İskeçe’yi yasa boğan merhum Koray’ın cenaze namazı, 1 Haziran Çarşamba günü Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Memkova köy mezarlığında ikindi namazından sonra kılınıp defnedildi.

Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’yi merhum Koray’ın cenaze töreninde, Vaiz Mustafa Kamu temsil etti. Mustafa Kamu, faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’nin selamlarını ve taziye mesajını iletti.

İskeçe Müftülüğü olarak genç yaşta hayata gözlerini yuman merhum Koray İbişoğlu’na Allah’tan gani gani rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.