FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ DANIŞMA KURULU ÜYELERİNE “İSKEÇE CAMİ VE MESCİTLERİ” KİTABINI TANITTI VE TAKDİM ETTİ

06-06-2022

5 Haziran Pazar günü Faziletli Müftümüz Ahmet Mete Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Müftülüğümüz tarafından hazırlanan "İskeçe Cami ve Mescitleri" kitabını tanıttı ve kendilerine hediye etti.

BTTA Danışma Kurulu sosyal medya hesabından bu konuda şu açıklamayı yapmıştır:

“5 Haziran Pazar günü İskeçe S. Müftülüğü tarafından hazırlanan "İskeçe Cami ve Mescitleri" kitabının tanıtımı İskeçe S. Müftümüz Sn. Ahmet METE tarafından kurul üyelerimize yapıldı. Kitabın tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, Batı Trakya’ya hayırlı olmasını dileriz.”

Faziletli Müftümüz de konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle:

“Bastırdığımız kitabımızı Danışma Kurulu üyelerinden birçoğuna takdim ettik. Allah hayırlı hizmetlerimizi daim eylesin. Aramızda olamayanlara da takdim edilecektir inşallah."