MERHUM MÜFTÜMÜZ AHMET METE MESCİD-İ ATİK CAMİİ’NDE DUALARLA ANILDI

22-07-2022

MERHUM MÜFTÜMÜZ AHMET METE MESCİD-İ ATİK CAMİİ’NDE DUALARLA ANILDI

Merhum Müftümüz Ahmet Mete için, 22 Temmuz Cuma günü Cuma namazından önce Mescid-i Atik Camii’nde Mevlid-i Şerif ve dua programı düzenlendi.

Mescid-i Atik Camii’nde Cuma namazı öncesi düzenlenen programda İskeçe Müftülüğü din görevlileri tarafından mevlid-i şerif okundu. Mevlid-i Şerif’i Kur’ân-ı Kerim tilâveti takip etti ve sonrasında İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu yaptığı dua ile merhum Müftümüz Ahmet Mete’yi yad etti.

Dua sonrası İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ile T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu birer konuşma yaparak merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve İskeçe Müslüman Türk Cemaatine bir kez daha taziyelerini ilettiler.

Mecsid-i Atik Camii’nde düzenlenen programa; Müftü Yardımcımız Ahmet Hraoğlu’nun yanı sıra, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, İskeçe Belediye Başkan Yardımcıları Levent Karaosman ve Süha Bekiroğlu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği Başkanı Ahmet Kara ve Azınlık mensupları iştirak etti.

Cuma namazı sonrası cemaate pilav ikramı yapıldı.