B.A.K.E.Ş BAŞKANI VE BERABERİNDEKİ HEYET FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZÜ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK TEBRİK ETTİ

14-09-2022

Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) Başkanı Dr. Hüseyin Bostancı, As Başkanlar İsmail İbrahim ve Lâtif Mehmet ile beraberindeki heyet, 14 Eylül Çarşamba günü, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) Başkanı Dr. Hüseyin Bostancı ve beraberindeki heyet,  9 Eylül Cuma günü merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin yerine seçilen Mustafa Trampa’ya görevinde başarılar diledi. Ziyaretçiler, faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam tarafından karşılandı.