TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP VE BERABERİNDEKİ HEYET FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

22-09-2022

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyet, 22 Eylül 2022 tarihinde faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Başkan Şentop ve beraberindeki heyet, İskeçe Müftülüğü’nde İskeçe Müftülüğü Din Görevlileri ve halk tarafından karşılandı.

TBMM Başkanı sn. Şentop sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ’’Batı Trakya Türklerinin oylarıyla İskeçe Müftülüğü’ne seçilen Mustafa Trampa Hocamızı ziyaret edip kendisini tebrik ettik.

Müftü seçimi sürecinde, büyük bir olgunlukla hareket eden soydaşlarımıza ve temsilcilerine ayrıca takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaret esnasında, sn. Şentop faziletli Müftümüze plaket takdim ederken, Müftümüz de İskeçe Müftülüğü Yayınları arasından çıkan ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ Kitabını hediye etti.