ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI SN. ÖMER ARISOY VE BERABERİNDEKİ HEYET FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

23-09-2022

Zeytinburnu Belediye Başkanı Sn. Ömer Arısoy, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti Zeytinburnu Belediyesi İlçe Meclis üyesi Hakan Güler, BTTDD Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gençoğlu,  Batı Trakya Eğitim Araştırma ve Cami Yaptırma Vakfı Başkanı Hasan Şahin ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri Besim İsmailbaşa, 23 Eylül 2022 tarihinde yeni seçilen İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’ya ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet, faziletli Müftümüze görevinde başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti. Faziletli Müftümüz akabinde heyete, ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ kitabını hediye etti.