İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE ZİYARET

28-09-2022

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE ZİYARET

İskeçe Türk Birliği (İTB) yöneticileri, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü faziletli Müftümüz Mustafa Trapma’yı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Kadınlar Kolu yöneticilerinden oluşan İTB Heyeti, faziletli Müftümüz Mustafa Trapma’ya görevinde başarılar diledi.

İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu, dernek olarak İskeçe Müftülüğüyle her zaman yakın işbirliği içinde olduklarını belirterek, bu ilişkiyi her zaman güçlendirerek sürdüreceklerini söyledi. Ahmetoğlu, Müftümüz Mustafa Trampa’nın da İskeçe Türk Birliği yönetimlerinde görev yaptığını hatırlatarak, her zaman kendisinin destekçisi olacaklarını vurguladı.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trapma’ya, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın en eski sivil toplum kuruluşu olan İskeçe Türk Birliği’nin kimliğimizin inkarına karşı verdiği mücadele ve azınlığımızın kültürünü yaşatma alanındaki hizmetlerini her zaman takdir ettiğini belirterek, İTB’yle yakın işbirliği içinde olacaklarını kaydetti. Faziletli Müftümüz Mustafa Trapma, ziyaret nedeniyle İskeçe Türk Birliği heyetine teşekkür etti.

Ziyaret sırasında İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Müftümüze derneğimizin 39 yıllık hak arama mücadelesinin anlatıldığı CD’yi hediye ederken, Kadınlar Kolu ise çiçek takdim etti.