24 Ramazan ayirac 06 Mayıs ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

K I N A M A - SELÂNİK KONSOLOSLUĞUNA SALDIRI

13-08-2010

K I N A M A - SELÂNİK KONSOLOSLUĞUNA SALDIRI

12 Ağustos 2010 tarihinde Perşembe günü Türkiye Cumhuriyeti Selânik Başkonsolosluğu’na molotoflu saldırı düzenlendiğini büyük üzüntüyle haber almış bulunmaktayız. Sabah saat 04.15’de kimliği henüz belirnemeyen kişi veya kişiler tarafından, Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ev ile aynı bahçede yer alan Başkonsolosluğumuza düzenledikleri bu çirkin saldırıyı şahsım ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına şiddet ve nefretle kınar, saldırganların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmelerini temenni ederim.

Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti Selânik Başkonsolosluğu başta Sayın Başkonsolosumuza olmak üzere tüm çalışanlarına geçmiş olsun der, bu tür çirkin olayların tekrarlanmamasını dilerim.

İskeçe Müftüsü
Ahmet METE