’’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN İKİNCİ DÖNEM TANITIMI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

27-10-2022

İskeçe Müftülüğü ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut Topluma Hayat’’ projesinin ikinci dönem tanıtım etkinliği 26 Ekim 2022 Çarşamba günü Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Merkezinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Neslihan Altay,İskeçe Milletvekili Burhan Baran, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin kızı Fatma Mete, Müftümüz Mustafa Trampa’yı temsilen İskeçe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam, Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Müftülüğü bayan din görevlileri, bu yıl proje kapsamında olan balkan bölgesinden Paşevik ve Elmalılı kadınlar ile Yaka bölgesinden  Koyunköylü kadınlarımız katıldı.