’’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN İKİNCİ HAFTA TOPLANTILARI TAMAMLANDI

26-11-2022

’’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN İKİNCİ HAFTA TOPLANTILARI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin ikinci hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadınları 23 Kasım Çarşamba günü Mustafçova Belediyesine bağlı Paşevik ve Elmalı köylerinde, 25 Kasım Cuma akşamı ise Koyunköy’de buluştu.

Proje kapsamında ikinci hafta konukları Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri İlahiyatçı Emine Palazlı konuşmacı olarak katıldı.

İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri Emine Palazlı hoca “Kadın Olgusunun Kültürel Gelişimi ile İslam Dininde Kadının Yeri ve Önemi’’ konulu bir konuşma gerçekleştirirken, Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ile Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu “Geçmişten Günümüze Batı Trakya Kadının Aile ve ToplumdakiYeri’’ konusunu işledi..

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.

Proje, önümüzdeki hafta farklı konu ve konuklarla devam edecektir.