BAŞKONSOLOS ÖMEROĞLU’NDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE VEDA ZİYARETİ

29-11-2022

BAŞKONSOLOS ÖMEROĞLU’NDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE VEDA ZİYARETİ

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu görevinin sona ermesi sebebiyle Müftülüğümüze veda ziyareti gerçekleştirdi.

Başkonsolos Ömeroğlu’nun görevinin sona ermesi sebebiyle 30 Kasım Çarşamba günü Batı Trakya’dan ayrılacağı bildirildi.

Batı Trakya’da Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu olarak 5 yıl görev yapan Murat Ömeroğlu İskeçe’de son olarak Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve İskeçe Müftülüğü Din Görevlileri tarafından karşılanan Murat Ömeroğlu kendilerine görevlerinde başarılar diledi. Batı Trakya’da uzun bir müddet görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ömeroğlu Müftümüz Mustafa Trampa’ya yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Müftülüğümüzdeki veda ziyareti Başkonsolos Ömeroğlu ve Müftümüz Trampa’nın karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

Başkonsolos Ömeroğlu’na İskeçe Müftülüğü ziyaretinde Muavin Konsolos Barış Çulha eşlik etti.

Öte yandan Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği Başkanı Ahmet Kara da veda ziyaretinde hazır bulundular.