MÜFTÜLERİMİZ İMAM-HATİP’LİLER KURULTAYINDA

08-12-2010

MÜFTÜLERİMİZ İMAM-HATİP’LİLER KURULTAYINDA

5 Aralık 2010 Pazar günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftümüz Sayın Ahmet Mete ile Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenlenen 6. İmam Hatipliler Kurultayı’na katıldılar. Müftülerimiz kurultaya katılan Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşme fırsatı buldular. Müftülerimiz kendileri de İmam-Hatipli olarak burada eski arkadaşları ile de görüşmeler yaptılar.

Aynı gün, İskeçe Müftüsü Ahmet açık kalp ameliyatı olan eski Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Ferruh Özkan’ı evinde ziyaret etti.

6 Aralık 2010 Pazartesi günü İskeçe Müftüsü Ahmet Mete Batı Trakyalı olan İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret etti. Müftü Efendi, Batı Trkaya’daki son dönemde meydana gelen gelişmeleri Sayın Müezzinoğlu’da aktardı. Birlikte gelecek için nelerin yapılabileceği hususnda bilgi alışverişinde bulundular.

Müftülerimiz 6 Aralık 2010 Pazartesi günü Zeytinburnunda yaşayan Batı Trakya’lı soydaşlarımızla buluşup hasret giderdiler. Aynı zamanda burada bulunan Batı Trakya Türkleri Zeytinburnı Şubesi ile diğer dernekleri ziyaret etme fırsatı buldular.