FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI KİREÇÇİLER KÖYÜ CAMİİ’NDE EDA ETTİ

30-12-2022

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 30 Aralık 2022 tarihinde Cuma namazını Kireççiler Köyü Camii’nde eda etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya Kireççiler köyü ziyaretine, İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İskeçe Müftülüğü Personeli Ali Ferhat ve Secdat Küçük ile DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Bahri Belço eşlik etti. Faziletli Müftümüz Trampa ve beraberindeki heyet, Kireççiler köyü imamı Bilal Veli ve soydaşlar tarafından karşılandı. Cuma namazından sonra, Müftümüz Mustafa Trampa Kireççiler köyü halkıyla sohbet ederek yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.