PROF. DR. SAFFET KÖSE’DEN ‘‘GÜNÜMÜZ AİLE PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜM YOLLARI’’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

18-01-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa moderatörlüğünde, 18 Ocak 2023 Çarşamba akşamı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Müftlüğümüzün çatısı altında görev yapan İlahiyatçı din görevlilerine yönelik "Günümüz Aile Problemleri ve Çözüm Yolları" konulu çevrim içi bir konferans verdi.

İskeçe Müftülüğü İlahiyat mezunu din görevlileri zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdi ve Prof. Dr. Saffet Köse hocamıza günümüz aile meseleleriyle ilgili sorular sordu.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda Müftümüz ve hocalarımız aile sorunlarıyla ilgili güncel meseleleri ele alarak birçok konuda kendilerine fikir veren Prof. Dr. Saffet Köse hocamıza teşekkürlerini sundular ve bu gibi seminerlerin devamını temenni ettiklerini ifade ederek memnuniyetlerini gösterdiler.