T.C. SELANİK VE GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSLARI İLE MÜFTÜMÜZ CUMA NAMAZINDA SOYDAŞLARLA BULUŞTU

20-01-2023

Türkiye’nin Selanik ve Gümülcine Başkonsolosları sn. Efe CEYLAN ve sn. Aykut ÜNAL faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile birlikte, 20 Ocak 2023 Cuma günü Cuma namazını İskeçe Sünne Camii’nde eda ettiler.

Başkonsoloslar sn. CEYLAN ve sn. ÜNAL Müftümüz Mustafa Trampa’yla Cuma namazını Sünne Camii’nde eda ederek buradaki soydaşlarla bir araya geldiler. Ardından,
soydaşlarla fotoğraflar çektirerek yoğun ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundular.

Türkiye’nin Selanik ve Gümülcine Başkonsoloslarına İskeçe ziyaretlerinde Müftümüzün yanı sıra, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, DMT Eyalet Meclis Üyesi Rıdvan Kurak, İskeçe Belediye Başkan Yardımcıları Süha Bekiroğlu ve Levent Karaosman, ,Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Türk Azınlık Okulları Encümenler Heyeti Başkanı Avukat Ahmet Kara, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, Mustafçova Belediyesi eski Belediye Başkanlarından Mücahid Dükkancı, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Sünne Camii imamı Cüneyt Tüccar, İskeçe Müftülüğü Personeli ve birçok soydaş eşlik etti.

T.C. Selanik ve Gümülcine Başkonsolosları Müftümüz Mustafa Trampa ile Cuma namazından sonra yemeğe geçtiler.