PAŞEVİK’Lİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

09-12-2023

PAŞEVİK’Lİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

İskeçe’nin Paşevik köyünden 20 yaşındaki İrfan Karahalil adında bir genç kardeşimiz, 7 Aralık 2023 Perşembe günü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Genç kardeşimizin vefatı, bütün İskeçe’yi ve özellikle Paşevik köyünü yasa boğdu. Gencimizin cenaze merasimi, yapılan otopsi sonucu 9 Aralık 2023 Cumartesi günü öğlen namazına müteakip gerçekleşti.

Bu acılı günde faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’da merhum İrfan kardeşimizin ailesini, yakınlarını ve köy halkını yalnız bırakmadı. Cenaze evin önünden alınırken, Müftü Efendi kısa bir konuşma yaptı ve helallik aldı. Konuşmasında, ölüm genç veya yaşlı bakmaksızın her an hepimizin kapısını çalacağını, önemli olan ona hazırlıksız yakalanmamamız gerektiğini ifade etti ve acılı aileye taziyelerini sunduktan sonra Allah’tan sabırlar diledi. Merhum gencimizin de makamı âli, mekânı cennet olması niyazında bulundu. Daha sonra gencin naşı musalla taşına getirilerek Müftü Efendi’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze merasimine İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın yanı sıra, Milletvekilimiz Hüseyin Zeybek, Belediye Başkanımız Rıdvan Delihüseyin, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, DEB Partisi Asbaşkanı Bahri Belço, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Müslüman Türk halkı katıldı.

İskeçe Müftülüğü camiası olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar niyaz ederiz. Mekânı cennet olsun.